Nature Experts

Välkommen till Nature Experts webbplats

Nature Experts bjuder på mångsidig naturinformation: guidningar, programinnehåll och experttjänster. Grunden för vår verksamhet är en gedigen naturkännedom. Vad var det där för en fågel? Vilket djur har tassat här?
Vi gör det enkelt för er att bekanta er med naturen. Du kan delta i olika slags evenemang (t.ex. Helsingfors naturutflykter) eller ta kontakt med oss för ett skräddarsytt program för just dig. Du kan också föreslå olika slags program och bjuda med dina vänner på utflykten. Vårt mål är att människorna ska kunna njuta av naturen och få ny kunskap om den. Det här ger naturupplevelserna ytterligare djup.
Våra naturguider i huvudstadsregionen består av en skara erfarna naturvetare.
Här några exempel på möjliga utflykter:
  • Naturutflykter i Vik
  • Naturutflykter i Östersundom
  • Helsingfors stränder: Kallvik, Nybondas, Sveaborg
  • Några timmars vandring i närnaturen på vardagskvällar: Högberget i Tomtbacka, Centralparken, Fölisön
  • ”No hurry”-naturvandringar, där varken ruttens längd eller antalet observerade arter är viktigt utan det att vi är ute i naturen
  • Evenemang för företags personal eller kunder. Väntar du utländska gäster, som du vill visa finsk natur för men som du inte hinner ta ända upp till Lappland? Det finns mycket sevärt också i huvudstadsregionen
  • Eller så kan rekreationsdagen för personalen starta med en partimmars utflykt i närnaturen
Vi lånar och hyr ut kikare, fågelböcker, fjärilshåvar och annan utrustning som gör det lättare att göra naturobservationer.
Gör så här om du vill komma ut på naturutflykt: Fundera på var, när och hur du vill att utflykten ordnas. Och hur många deltagare blir ni? Behöver ni utrustning (kikare osv.)? Begär offert av oss!

Ta kontakt, vi svarar gärna på dina frågor.
info(at)natureexperts.fi
info(at)yrjola.fi

Tämä sivusto käyttää evästeitä toiminnassaan.